Интервю с Еленко Ангелов

11 comments

Posted on 28th февруари 2010 by Александра Милева in Интервюта

, , , , , ,

Вдъхновена от идеите на г-н Ангелов реших да проведа едно скромно интервю от няколко въпроса. Много се радвам, че той отговори на поканата ми и ми позволи да надникна в неговия свят. Искренно ви препоръчвам да разчупите мисленето си и да откриете своята НАЙ – ГОЛЯМА ИСТИНА. „

1. Кой е Еленко Ангелов?

34 годишен мъж с над десет годишна практика като психолог, автор на трилогия “Най-голямата Истина”, от която са излезли две книги на книжния пазар.

2. Как за пръв път се сблъска с най – голямата истина? Как я откри? Или някой ти я показа?

По-скоро аз я показвах още като дете, сочейки неведнъж различни видове НЛО на своите приятели и близки. Откривах до скоро “Най-голямата Истина”
парче по парче – пъзелче, преди две години
вече пъзела имаше достатъчно събрани части и стана видим.

3. Помага или ти пречи образованието на психолог?

Ако трябва да сложа на кантар – помага. От дете имам проблем с приемането на доверие, всичко проверявам
и поставям на съмнение така и с университета ми – има много ненужни и глупави неща.
Моят “учител” Дейвид Айк – казва не вендъж в лекциите си – “Религия е равно на наука”.
Както поповете си пеят едно и също от столетия така и много академици са си заврели дебелите глави в … задниците!

4. За хората е по – лесно да приемат лъжите пред това да застанат пред истината. Как според теб хората приемат тази толкова голяма истина? И приемат ли я изобщо?

Не е нужно, а е и невъзможно да събудиш всички. Нужно е критична маса от хора(говорил съм и писал за ефекта на 100-те маймуни) да осъзнае фокусите на елита – фактите на конспирацията. Така както веднъж разбереш един фокус и няма да му се ловиш така трябва да се разбере, че сме лъгани от столетия от шепа змийски слуги. Когато се събудим и вече не се хващаме на измислените им проблеми и гнусни манипулации ще имаме много повече психична енергия, която ни трябва да визуализираме личното си щастие.
Светът е фрактал – холограма и най-малкото парче съдържа цялото промени ли се и най – малкото парче се променя цялата структура, всеки трябва да търси своята “Най-голяма Истина” и да изисква личното си щастие и да запази уникалността си. Филми като Матрицата, Zeitgeist, будители kato BIl Купър, Дейвид Айк, Джордан Максуел наистина пробудиха много хора. Старая се аз да правя същото. В книгите си освен, че доказвам, че теориите на конспирацията за влечугоподобни, пришълци и НЛО, и банкерските им слуги като Родшилдови, Рокфелерови са факти на конспирацията важно е да се осъзнае това.

5. Често в предаванията, в които си бил гост, водещите водят монолог сами със себе си? Защо според теб това е така?! Дали това отново е знак, че всъщност си прав, въпреки насмешливите погледи?

Важното е, че ми дават трибуна и на техния фон изпъквам. Благодарен съм на всички за вниманието и подкрепата. Благодарен съм, че никой не ми е искал пари за участие и за реклама на книгите ми както и за песента ми с Веско Зерлиев “Великолепна”, която се върти по няколко радия, без да съм плащал за ротации.

6. Изпитваш ли страх, когато знаеш, че около нас се разхождат извънземни, като в сцена от фантастичен филм?

Страхът е намален до минимум, колкото за естествените ми инстикти аз знам и вярвам в моя Свръх Аз, моето тяло е просто Аватар за него аз съм духовно същество с човешко преживяване, а не обратното.
тялото изпитва страх не и духа ми.

7. Преди няколко години много нашумяха романите на Дан Браун, който засяга теми за тайни общества като Илюминати? Това предизвика много въпроси и лека – полека хората започнаха да се запознават с историята им? Имат ли връзка те с въпросните извънземни?

Да,те са техни верни слуги, доказвам го.
Замислете се само за какво им е на тези богати хора, на които живота е стандартно кратък да посвещават живота си на планове за нов световен ред когата няма да са живи, а това са изключителни егоисти.
Истинското езотерично ядро на масони и илюминати са рака на тази планета, огнището на този рак са рептилите – влечугоподобни пришълци и същности от други измерения, които са превърнали Земята във ферма за източване на психична енергия.
Хората вече се пробуждат и рептилските слуги са в паника, виж това, символиката им е навсякъде.
Кой както иска да го разбира, но на мойте книги пише с ясни думи Забранено за глупаци!
Вече достатъчно хора се пробудиха и осъзнават рептилската конспирация, ние имаме най -силното оръжие силата на визуализацията.
Ние “Преносителите и търсачите на Истината” вече визуализираме как тази сган напуска планетата
Аз съм дошъл тук роден съм тук и имам законното право да изисквам светлина и щастие за всички мои братя и сестри с човешко преживяване.

8 Знае се, че Илюминати почитат Сатана и открито предизвикват Бог. Смяташ ли, че тази битка наистина съществува или е поредната измислица, за да ни вкарват в мрачните кошари като овце?

Макар и метафорично истината за тази борба е във всички митове и религии на всички култури и народи – посветил съм много години на изследователска работа и сериозно самообразование най-вече в свободния Интернет и музеи по света битката сега е да сринем кошарите, всичко е много осукано и конспиративно от векове много, които минават за светли са мног тъмни и обратно. Влечугоподобните раси са едни от най-древните раси в тази галактика и Земята от хилядолетия е тяхна колония, но сега е момента на промяната. Време е за галактическото утро – период от 5125 години, за който говорят Маите, той настъпва след 2012 година битката дори е към края си, аз съм повече от спокоен за много от тези неща говоря в медиите и книгите си просто вижте в Vbox7 i youtube
има много записи.

11 Comments
 1. avatar

  Жълт кантарион says:

  А тоя не го ли освидетелстваха вече?

  28th февруари 2010 at 22:33

 2. avatar

  СЪБУДЕН ПО РОЖДЕНИЕ says:

  ТОВА Е ПОРЕДНИЯ СЛУГА НА ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ НА ПРЕЛЕСТТА(ПРЕЛЪСТЕНИ ОТ САТАНАТА), КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ПРОРОЦИ.ТОВА СА БОГОБОРЦИ И НИ ВЪВЛИЧАТ В ИЗКУШЕНИЕ, КАТО ПОЛЗВАТ ИСТИНАТА ЗА ДА Я ПРЕВРЪЩАТ В НАЙ-ГОЛЯМАТА ИСТИНА!УЖАС!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА ОТ ТАКИВА ЧОВЕКОПОДОБНИ СЛУЖИТЕЛИ НА ГРЕХА!!! ХОРА, ПАЗЕТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ПО-ИНФОРМИРАНИ, МОЛЯ. ИМА САМО ЕДНА ИСТИНА И ЗАВЕТ ОСТАВЕН НИ, КАТО ЩИТ СРЕЩУ ТОВА ЯВЛЕНИЕ!
  ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ НАС ГРЕШНИТЕ

  28th февруари 2010 at 15:04

 3. avatar

  Емилиа says:

  Аз незнам дали е прав, но я се замислете като ходите по центъра колко хора ходят като облъчени, колко са сприхави, избухливи и агресивни? А я колко антени на мобилни оператори има на всяка сграда. Те не излъчват ли ниски чистоти, които разстройват нашите ел.магнитни вълни? Само това

  28th февруари 2010 at 22:16

 4. avatar

  Любо says:

  И аз съм за истината. Вместо да плюскаме банани кат маймуни, по-добре да четем и да мислим кат ЧОВЕЦИ. Виж истината за “светъл” празник КОЛЕДА на сайта на академик Николай Левашов. В раздел “Новини” е качена статията на Д.Байда и Е.Любимова “КОЙ СЕ Е РОДИЛ НА РОЖДЕСТВО?” – http://www.levashov.byethost16.com/news.html

  28th февруари 2010 at 13:44

 5. avatar

  tina says:

  С интерес следя изявите му при Гала и съм убедена в истинностса на твърденията му,както и в силата на медитацията!

  28th февруари 2010 at 14:44

 6. avatar

  ovni says:

  tozi 4ovek e golam akal iskam da se srewna s nego

  28th февруари 2010 at 16:30

 7. avatar

  ovni says:

  sabudete se ovce tova e istinata

  28th февруари 2010 at 16:32

 8. avatar

  prosto 4ovek says:

  kato doide Gospod na6…..6te se vidi koi kakav eeeeee

  28th февруари 2010 at 17:03

 9. avatar

  olimpiada sochi says:

  Уау! Благодаря ви! Винаги съм искал да пиша в сайта си нещо подобно. Мога ли да взема част от вашия пост в блога си?

  28th февруари 2010 at 20:22

 10. avatar

  Провидение says:

  Приятелчетата – клакьори на Еленко, повечето от които са в хлапашка възраст или с хлапапашко мислене, да спрат да пълнят форумите и блоговете с редовните си похвални слова, защото зрял човек никога няма да се хване на тази въдица.

  ______________

  През изминалото денонощие при катастрофи са загинали двама и са ранени 16 души, съобщават от пресцентъра на МВР. От началото на годината в 439 тежки катастрофи са загинали 46 и са ранени 563 души. Само за последните 24 часа в София са станали 4 тежки катастрофи и са ранени девет души.
  _______________

  Статистика, публикувана в началото на февруари, 2011 година:
  http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-haskovo-7926037?nt=9
  http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-7837179?nt=12
  http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-7940774?nt=4
  http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-hisarja-7932804?nt=12

  Поредната лъжа на псевдо психолога Еленко Ангелов:
  http://www.youtube.com/watch?v=G_ihg8Y9GH4

  28th февруари 2010 at 1:01

 11. avatar

  slavi says:

  Това,което се появява и изчезва не е реално -остава само виждащият.А сега открий кой е виждащият.

  28th февруари 2010 at 11:28

Вашият коментар

*